روش پخت و طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات مقوی مناسب برای مهمانی
طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام پلو قهوه ای با سبزیجات را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش پخت و طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات مقوی مناسب برای مهمانی
با توجه به استفاده کردن برنج قهوه ای در این پلو باعث جلو دار شدن پلو می شود و بسیار مناسب برای مهمانی ها و جشن ها می باشد
مواد لازم برای تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات :
سینه مرغ خرد شده :♦: 400 گرم
استاک مرغ :♦: سه و نیم پیمانه
برنج قهوهای :♦: سه پیمانه
هویج نگینی خرد شده :♦: دو عدد
کلم بروکلی و گل کلم خرد شده :♦: هر کدام نصف پیمانه
فلفل دلمهای رنگی خرد شده :♦: یک عدد
ذرت شیرین :♦: 1/3 پیمانه
جعفری و گشنیز خرد شده :♦: سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن زیتون :♦: به میزان لازم
روش پخت و طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات مقوی مناسب برای مهمانی
زمان تقریبی آماده شدن این پلو حدود 1 ساعت می باشد
طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات ابتدا باید
سینه مرغ را خرد کرده و با کمی نمک و روغن تفت دهید.
هویج، فلفل دلمهای، ذرت و سپس کلم بروکلی و گل کلم خرد شده را اضافه کنید.
در پایان سبزیها را افزوده و برنج را شسته و به سبزیها اضافه کرده و استاک مرغ را نیز بیفزایید و
بعد از اتمام آب برنج، آن را به مدت نیم ساعت دم کرده، سپس سرو کنید.
خواص گل کلم :
کمک به هضم بهتر : گل کلم منبع خوبی از فیبر رژیمی محسوب شده که برای هضم بهتر غذا از اهمیت اساسی برخوردار است.
در هر ۱۰۰ گرم گل کلم، ۹ گرم فیبر وجود دارد و به همین دلیل انتخاب خوبی برای بهبود گوارش است.
محققان دریافته اند که سولفورین حاصل از گلوکزینولات، از لایه ی داخلی معده محافظت می کند و از رشد هلیکوباکتر پیلوری در معده پیشگیری می کند.